Opmerkingen Marquardt deuractiveringsschakelaar

  01-12-2016

Snap action-schakelaars worden al meer dan 80 jaar gebruikt in werkomgevingen, toepassingen en producten. De eerste snapschakelaars waren basiscomponenten die zijn ontworpen om energie op te slaan in een veer en deze energie vervolgens te kanaliseren om via een klikactie een beweegbaar contact over te brengen. Dezelfde ontwerpprincipes worden nog steeds gebruikt, hoewel de technologie in de tussenliggende decennia is geüpgraded en geperfectioneerd.

 

De National Electrical Manufacturers Association definieert een snap-actiesschakelaar als een "mechanisch bediende elektrische schakelaar met vooraf bepaalde en nauwkeurig geregelde kenmerken, en met contacten waarbij de maximale afstand tussen een contactpunt 1/8 inch is."

 

Voordelen van snap-actie

 

De Snap Action Switch-technologie is de beste oplossing gebleken voor eenvoudige schakelaarmechanismen, ondanks de voortdurende toename van technologische vooruitgang en verbeteringen. Het heeft de tand des tijds grotendeels doorstaan ​​omdat het consequent op een intuïtieve manier werkt, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Andere voordelen zijn:

 

      Robuust en robuust ontwerp biedt een lange mechanische levensduur

      Het mechanische leven overschrijdt alternatieve technologieën

      Verschillende materialen en omhulsels bieden de flexibiliteit die moderne ondernemingen nodig hebben

      Snap actieknoppen kunnen volledig worden afgedicht en waterdicht worden gemaakt

      Veranderingen in temperatuur en elektronische interferentie hebben geen invloed op de werking

      Kan zonder hulpvoeding worden gebruikt

 

Marquardt 1115 en 1117-serie

 

U profiteert van alle voordelen van snap-action schakelaars met onze 1115 en 1117-serie. Beide producten zijn enkelpolige snap-actieknoppen. Ze bieden schakelmogelijkheden tot 16 ampère bij een spanning van 250, terwijl de actuator die op beide aanwezig is (die wordt bediend door de opgeslagen energie en het schakelmechanisme bestuurt), in de meeste richtingen beweegt voor eenvoudig gebruik in een groot aantal verschillende openings- en sluittoepassingen. De 1115- en 1117-serie kunnen ook worden gekocht met verschillende contactconfiguraties om aan uw vereisten te voldoen. Elk van deze contacten wordt afgesloten met 6,3 mm Quick Connect- of Fast Connect-aansluitingen.

 

Toepassingen en toepassingen

 

Marquardt 1115 en 1117 switches worden vaak gebruikt in medische apparatuur, cateringproducten en huishoudelijke artikelen, maar zijn ook ideaal voor elke toepassing waar precisiemeting vereist is. Deze omvatten:

 

      Plintverwarming

      Boilerbesturing

      ovens

      Medische apparaten

      Verkoopautomaat

      Whirlpool tubs

      friteuses

 

Werking en meting

 

Onze producten kunnen worden gebruikt om hoogspanning en stroombelastingen direct om te schakelen en te regelen zonder gebruik te maken van componenten zoals relais. Ze kunnen metingen gebruiken met betrekking tot druk, positiedetectie en temperatuur in bedrijf. Temperatuur is het meest voorkomende sensorelement en hier kan een schakelaar worden gebruikt met thermostaatregelaars om de verwarming in of uit te schakelen als deze te koud of te warm wordt. Snapactiveringen kunnen ook worden gebruikt om de stroom aan en uit te zetten bij het openen van een deur of om de koppeling van een grasmaaier uit te schakelen voor gebruikersveiligheid.

 

Uitstekend ontwerp en ervaring

 

Marquardt produceert al meer dan 50 jaar schakelaars en andere componenten. Marquardt beschikt over processen die zorgen voor naleving en tegelijkertijd producten van de hoogste kwaliteit leveren voor klanten over de hele wereld. U kunt erop vertrouwen dat Nexus hoogwaardige componenten levert die aan uw behoeften en vereisten voldoen.